Petities

Door heel Nederland zijn er gelukkig mensen die wel een stapje vooruit kunnen kijken en een petitie tegen de komst van een AZC zijn gestart. Hieronder vind u de bij ons bekende petities. Heeft u zelf een petitie aangemaakt of kent u een petitie die nog niet in de lijst is opgenomen? Dan kunt u deze gratis aanmelden!

Geen AZC in Breda
Aangemeld door Webmaster
Bekijk petitie

Tegen het plan van de gemeente Breda om 400 asielzoekers te huisvesten in het oude belastingkantoor!..

Geen avo / azc Spijkenisse
Aangemeld door Webmaster
Bekijk petitie

Geen avo / azc Spijkenisse..

De plannen zijn er om in november sowieso 750 asielzoekers in voormalig gevangenis de grittenborgh te stoppen Daar zijn wij het niet mee eens..

Zeg nee tegen azielzoekers centrum in Geldermalsen!..

Geen AZC in Wezep
Aangemeld door webmaster
Bekijk petitie

Vind dit leuk, als je het NIET eens bent met een AZC in Wezep! Dit betreft een opvanglokatie voor mogelijk minimaal 5 jaar voor 600 mensen! &HOU UT NETJES..

De gemeente Breda heeft ingestemd met de opvang van 400 asielzoekers in het centrum van de stad. Daarvoor is op 17 juni jl een informatieavond georganiseerd voor bewoners. Deelnemende partijen COA, GCA, Vluchtingenwerk, Trigion-beveiligingen en Polit..

Geen AZC in Delft
Aangemeld door Webmaster
Bekijk petitie

Overal om ons heen worden mensen verplicht asielzoekers in hun stad of dorp op te nemen. Er komt plek voor 800 asielzoekers in Rijswijk, 100 in de Harnaschpolder en binnenkort een paar honderd in Delft. Er zijn nu plannen om het oude kantongerecht in..